1 February 2023

Over mij – AdWords Certified Partner

Sinds 2008 ben ik fulltime freelancer. Ik beheer rond de 30 eigen websites, voornamelijk woning gerelateerd. Als Qualified Adwords Individual onderhoud ik adwords campagnes en adviseer bedrijven over vindbaarheid en conversie.

Deelnemer aan het Google Engage programma. Dit is een specifiek programma van Google bestemd voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in marketing en advies. Dit betekent onder andere:

  • Direct contact met een expert van Google Adwords (anders dan de normale Adwords helpdesk)
  • Voldoen aan het Google-beleid voor derden en de Algemene voorwaarden van Engage
  • Beschikking over een Adwords Klantencentrum-account (MCC) waardoor klantenaccounts eenvoudig te beheren zijn.

Qualified Adwords Individual

Ralph van Leenen is Qualified Adwords Individual. Qualified Individual is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring waarmee wordt verklaard dat men beschikt over essentiële AdWords-kennis.

Qualified Adwords Individual

 

Sitesolutions: AdWords Certified Partner

adwords_certified_partner_web_NL[1]Google AdWords Certified Partners zijn bureaus of professionals op het gebied van online marketing en andere personen, zoals SEM’s (Search Engine Marketers), SEO’s (Search Engine Optimizers) en marketing consultants, die AdWords-accounts beheren of dat willen doen. Ze moeten geregistreerd zijn bij het programma en een actief AdWords-account hebben. Partners investeren extra tijd en moeite om deze status te bereiken. Zo moeten ze onze examens afleggen en deze behalen om hun uitgebreide kennis van AdWords aan te tonen.

Waarom zou ik een Google AdWords Certified Partner gebruiken?

Net zoals veel adverteerders heeft u wellicht weinig tijd om AdWords te leren gebruiken en uw eigen advertentie-account te beheren. Wanneer u een professional inhuurt, bespaart u tijd en krijgt u tegelijkertijd een hoger rendement op uw investering.

Google Certified Partners hebben tijd geïnvesteerd in het bestuderen en gebruiken van AdWords om hun certificering te behalen. Uw campagnes kunnen profiteren van hun expertise en ze kunnen u helpen nieuwe leads en klanten te genereren via de advertentieprogramma’s van Google.