AdWords Assistent – Hulp bij AdWords en Analytics

Als u zelf uw adwords campagne onderhoud, kunt u af en toe misschien best een beetje hulp gebruiken. Sitesolutions biedt kant en klare oplossingen om uw AdWords campagne naar een hoger niveau te tillen.

AdWords Shopping-advertenties instellen

Advertenties met productvermeldingen zijn een unieke advertentie-indeling waarin u gedetailleerde productinformatie, zoals een afbeelding, titel, prijs, promotieboodschap en de naam van uw winkel of bedrijf, kunt opnemen. Advertenties met productvermeldingen worden in een eigen vak op Google Zoeken weergegeven, gescheiden van tekstadvertenties, en op Google Shopping (in bepaalde landen). Meer informatie of direct aanvragen!

 

AdWords Remarketing instellen

Met remarketing kunt u mensen die eerder uw website hebben bezocht, bereiken terwijl ze andere sites in het Google Display Netwerk of zoekresultaten van Google bekijken. Met behulp van remarketing kunt u deze klanten afgestemde boodschappen tonen op basis van de gedeeltes van de site die zij hebben bezocht. Meer informatie of direct aanvragen!

 

Google Analytics Ecommerce instellen

Gebruik E-commerce bijhouden om te achterhalen wat bezoekers kopen via uw site of app, waaronder informatie over de producten die ze kopen, het aantal producten dat ze kopen en de opbrengst die is gegenereerd met die producten. De informatie over opbrengst, belasting, verzendkosten en hoeveelheid voor elke transactie. Het aantal dagen en het aantal bezoeken dat nodig is voor een aankoop, beginnende vanaf de meest recente campagne tot de voltooide transactie. Meer informatie of direct aanvragen!

 

doelen

Doelen in Google Analytics instellen

Doelen zijn een veelzijdige manier om te meten hoe goed uw site of app aan uw doelstellingen voldoet. U kunt afzonderlijke doelen instellen voor het bijhouden van afzonderlijke acties, zoals transacties met een minimum aankoopbedrag of de tijd die op een scherm is doorgebracht. Meer informatie of direct aanvragen!

 

remarketing instellen