Over mij

Mijn naam is Ralph van Leenen, en ik ben een freelance Google Ads specialist en woon in Apeldoorn. Ik ben gek op digitale marketing en ik heb de afgelopen vijftien jaar hard gewerkt om mijn vaardigheden en kennis te ontwikkelen.

Als freelancer heb ik gewerkt met allerlei soorten klanten, van kleine startups tot grote ondernemingen. Ik vind het geweldig om mijn klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken met effectieve Google Ads campagnes. Ik ben altijd gefocust op het behalen van resultaten, en daar zet ik me dan ook volledig voor in.

Buiten mijn werk ben ik een gepassioneerde mountainbiker en is dronefotografie mijn hobby. Ik hou ervan om buiten te zijn en de natuur te verkennen. Als ik niet aan het werk ben, dan vind je me waarschijnlijk op de fiets of met mijn drone. Als je meer wilt weten over mijn werk als Google Ads specialist, of als je geïnteresseerd bent in het opzetten van een campagne voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag verder!