Leadgeneratie

Mocht u op zoek zijn naar nieuwe opdrachten, neem dan contact met mij op om uw wensen te bespreken. Sitesolutions beschikt over een uitgebreid netwerk van specifieke websites, voornamelijk in de bouw- en verbouw branch. Denk hierbij aan zonnepanelen, schuifpuien en kozijnen, vochtbestrijding, dakkapellen en meer. Via deze websites worden dagelijks offertes gegenereerd en opgevolgd door een vaste klantenkring.

Vereniging of franchise organisatie?

Zoekt u naar een manier om uw leden van meer opdrachten te voorzien? Ik implementeer voor u  een complete oplossing waaronder het genereren van leads (offerteaanvragen) via Adwords of uw eigen website(s), kwaliteitscontrole en distributie naar de juiste afnemer.

Als voorbeeld: Een van uw leden wenst alleen offerteaanvragen van Prefab dakkapellen uit de Provincie Groningen door hen zelf gemonteerd. Een ander lid wenst alleen offerteaanvragen van op maat gemaakte houten dakkapellen en kunststof prefab dakkapellen uit de Provincie Groningen, Friesland en Utrecht. Het systeem wordt volledig ingericht op basis van de wensen van uw leden.