Een nieuwe website

Is uw (bestaande) website aan vernieuwing toe? In samenwerking met professionele webdesigners zorg ik voor een nieuw design dat voldoet aan uw wensen en aansluit bij het doel van uw website. Vergt uw website weinig onderhoud, dan is een statische website wellicht voldoende. Wilt u zelf uw website onderhouden, dan maken wij voor u een WordPress site. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier teksten en foto’s zelf toevoegen en pagina’s opmaken. We houden altijd het doel van de website voor ogen, en zorgen we ervoor dat het design bijdraagt aan een maximale conversie.

WordPress

WordPress is een van de bekendste en meest gebruikte content management systemen (CMS). Met een CMS is het mogelijk om op eenvoudige wijze de inhoud van een website te beheren. WordPress is geschikt voor zowel kleine als zeer uitgebreide websites. Door de doorontwikkelde SEO technieken is de website zeer goed vindbaar in de zoekmachines.

Indien u kiest voor een WordPress site, help ik u ook na de realisatie graag op weg zodat u binnen korte tijd zelf uw eigen website kunt onderhouden.